Logiraamat #1 | 90 päeva võidusõiduni

Helina Hansar
Copy
Foto: Berta Kisand

Võistluste alguseni on jäänud täpselt 90 päeva! Uskumatu, kas pole?!

90 päeva pärast asub Baltikumi esimene tiim esmakordselt ajaloos päikeseautode MM-il starti ning toob Eesti ligi 15 miljoni silmapaari ette üle maailma. Kuid esmalt on vaja sinna jõuda ning see, et päikeseauto on alustanud oma loksuvat merereisi Muuga sadamast Hamburgi poole, pole koht, kus tiim saab loorbeile puhkama jääda, kuna teha on veel palju…

PÄIKESEAUTO

Nagu mainitud, siis päikeseauto läks teisipäeval teele ning õige pea jõuab see Hamburgi. Hoiame sind päikeseauto käekäiguga kursis!

TIIM

Inseneridel on kätte jõudnud kauaoodatud puhkuseperiood, kus (t)ööpäevad Eesti Maaülikooli garaažis on vahetunud mõnusa rahuga maakodudes. Kuid ega kõikidel tiimidel nii ei ole…

Solaride’i Austraalia projektitiimil on käed ja jalad tööd täis, sest tegeletakse majutusega ning lüüakse numbreid kokku, et eelarves püsida. Hetkel otsitakse ka toetajaid dokumentaalfilmi tegemiseks, mis plaanide kohaselt jõuaks hiljem ka Eesti kinoekraanidele.

Meediatiim on asunud ette valmistama plaani, et kõige mahlasemad palad jõuaksid õigel ajal Postimehesse ning täidaksime tiimina kõik olulised punktid, mis reeglites kirjas. Nimelt peavad Cruiser klassis osalevad tiimid ette valmistama ka 3-minutilise video ja brosüüri, mis suures pildis tutvustab noorte ehitatud päikeseautot.

Austraalia tugitiimis on toimunud vahetus. Asjaajaja Kaspar Kitsingu asemel võtab rolli üle Kristjan Ulla, kes on inseneeriatiimis ja tegeleb muidu päikesepaneelidega.

AUSTRAALIA

Bridgestone World Solar Challenge on asunud tutvustama tiime üle maailma. Hoia pilku peal, sest õige pea võid seal märgata ka Solaride’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles