Logiraamat #2 | 83 päeva võidusõiduni

Helina Hansar
Copy
Foto: Solaride

Järjekordne nädal on jäänud seljataha. Kõigest 11 nädalat ja kuus päeva, kui läheb lahti teistmoodi võidusõit, kus võitja ei selgu kohe pärast finishijoont. Sellel teistmoodi võidusõidul hinnatakse Cruiser klassi osas lisaks ajale ka praktilisust, kus kohtunikud võtavad arvesse näiteks kasutusmugavust, stiili, mitmekülgsust jpm. Mida kohtunikud Solaride II-st arvavad, seda saame teada, kui tiim on finishijoone ületanud ning hindamise järgmisel päeval läbinud.

Austraaliasse on veel pikk teekond, sest lisaks Austraalia projektile on peatselt algamas uus värbamisperiood ning käivad ettevalmistused uueks hooajaks.

PÄIKESEAUTO

Päikeseauto on jõudnud Hamburgi sadamasse, kust läheb homme taas teele Antwerpini suunas. Praegu on päikeseauto sihtpunkt Austraalia põhjaosas asuv Darwin. Pärast võistlust tuleb aga transport korraldada Adelaide’ist tagasi Eestisse ning sinnani pole veel jõutud.

TIIM

Austraaliasse mineku jaoks kaardistab projektitiim, kellel on vaja reisikindlustust. Seda ikka juhuks, kui midagi peaks valesti minema. Lisaks sellele pööratakse tähelepanu ka igaühe tervislikule seisundile, et vajadusel saaks kiirelt reageerida. Selleks peavad kõik tiimiliikmed täitma ära vormi, kus kirjeldavad enda tervislikku seisundit ja jagavad kontakte, kellega saaks vajadusel kiirelt ühendust võtta.

AUSTRAALIA

Projektitiim otsib tiimile majutust Adelaide’i, seega kui keegi teab kedagi, kellel oleks välja pakkuda hea diil, siis võta meiega ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles